1. Wij gaan u niet opzadelen met een klantenportaal waar u geregelt naar toe moet om zaken op te laden of na te kijken. Wij bieden je eveneens een klantenportaal aan maar je bent niet verplicht om er gebruik van te maken. Na een zware werkdag sturen we u niet naar een portaal waar je niet 100 % mee vertrouwd bent. Wij bezorgen u, via mail, zeer gerichte vragen dewelke je via mail kan beantwoorden. 
  2. Bij sommige softwarepakketten moet je documenten digitaal gaan verslepen naar het klantenportaal. Van ons krijg je een uniek e-mail adres waarbij je de facturen , die je via mail krijgt , onmiddellijk kan door sturen. Zeer efficient dus. 
  3. Veel boekhoudpakketten bieden de mogelijkheid om automatisch te boeken. Neem dit met een korreltje zout. Wij hebben dat uitgetest en al vlug worden er fouten gemaakt. We maken ook gebruik van deze automatische documentherkennning maar alles wordt dubbel gecontroleerd. 
  4. Als startende eenmanszaak kan je via het softwarepakket www.accountable.be uw eigen boekhouding voeren voor een jaarlijkse kost van 240 €, en wij zorgen voor de supervisie. Het softwarebedrijf zal uw fiscale aangifte indienen en mocht er toch iets fout lopen dan betalen zij de boete ! Vorig jaar was er een fout percentage van slechts 0,03 %.  Hou toch rekening met de beperkingen van dit pakket !
  5. Ons doel : U tijd besparen , zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.